HN Easter Recipe Cards Chocolate Eggs Image

Perfecte chocolade eieren voor Pasen!

Een extra speciale traktatie om te maken en van te genieten tijdens het paasweekend! Dit is een heerlijk snel en gemakkelijk recept om te maken en is een geweldige bron van vezels, met mate te eten en als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet.

Dit heb je nodig Perfecte chocolade eieren voor Pasen! (1 persoon)

  • 52 g Herbalife Nutrition F1 Gezonde Maaltijd Smooth Chocolade
  • 14 g Herbalife Nutrition Beta Hart
  • 20 g rauw cacaopoeder of cacaopoeder
  • 3 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 2 eetlepels ahornsiroop

Voedingswaarden (4.1 gram Proteine)

  • 139 Kcal
  • 2.4 gram vezels
  • 9.8 gram vet
  • 7.6 gram Koolhydraten
  • 6,1 gram suiker

Recept

Bekleed eerst de binnenkant van 6 eierdopjes met vershoudfolie. Doe dit eerst door de binnenkant van de eierdopjes lichtjes in te vetten en er dan vershoudfolie op te leggen. De vershoudfolie zal aan de binnenkant blijven plakken als het eerst met olie is ingesmeerd. Doe nu de Formula 1 Smooth Chocolate, Beta heart en het cacaopoeder (of cacaopoeder) in een kom en meng door elkaar. Voeg de olijfolie en de ahornsiroop toe en meng goed. Verdeel het mengsel over de beklede eierdopjes, strijk de bovenkant af met de achterkant van een theelepel en zet het daarna in de vriezer. Wanneer je de 'eieren' wilt serveren, haal je ze uit de vriezer en til je ze eruit met het huishoudfolie. Bekleed de eierdopjes nu met wat paasfolie (ik hou van geel vloeipapier), zodat er wat uit de zijkanten steekt. Haal de vershoudfolie van de eieren en leg ze met de platte kant naar beneden in de beklede eierdopjes. Bestrooi de eieren nu met een beetje geraspte kokos en serveer ze met een paar paaskuikens ernaast!

Gerelateerd

Alle artikelen
Paas lammetje

Paas lammetje

Auteur: Herbalife Nutrition

Dit Paas lammetje maakt jouw brunch tijdens het Paas weekend helemaal compleet!

Bekijk recept

Je dag een powerstart geven met de Banana Cream & Almond Overnight Oats!

Je dag een powerstart geven met de Banana Cream & Almond Overnight Oats!

Auteur: Herbalife Nutrition

Vrolijk, romig en verantwoord lekker… Deze Banana Cream & Almond Overnight Oats zijn de ideale manier om je dag fris te starten! Begin ’s avonds met dit recept zodat je er ’s morgens optimaal van kan genieten!

Bekijk recept

Heerlijk ontbijten met de Black Forest Protein Overnight Oats

Heerlijk ontbijten met de Black Forest Protein Overnight Oats

Auteur: Herbalife Nutrition

Zoet, vullend en verantwoord… Met de Black Forest Protein Overnight Oats start je de dag smullend en met de juiste voedingsstoffen. Maak van je ontbijt een feestje!

Bekijk recept