Veggie-Vezel-Muffins

Veggie Vezel Muffins

Deze hartige muffins zitten vol vezels en zijn een heerlijke snack voor als je nog even door moet.

Dit heb je nodig (6 personen)

  • 2 eetlepels Gourmet tomatenpoeder
  • 2 eetlepels meel
  • 3 eieren
  • 1 eiwit
  • ¼ paprika
  • 1 bosui
  • 1 tomaat
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • Peper, zout en chilipoeder naar wens

Voedingswaarden (per muffin)

  • 81 kcal
  • 3,8 g koolhydraten
  • 3,2 g vet
  • 6,1 g eiwit

Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Klop de eieren en het eiwit luchtig met een staafmixer en snijd de paprika en bosui. Snijd de tomaat door het midden en haal hier het vruchtvlees uit, anders worden de muffins te vochtig. Voeg de groenten, de Tomatensoep poeder, de kruiden en het bakpoeder toe aan de eieren. Roer dit door elkaar (met een spatel of lepel) tot één geheel. Verdeel het beslag over 6 muffinvormpjes en schuif ze vervolgens voor 25 minuten in de oven. Laat de muffins tot slot nog even afkoelen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Avo toast

Avo toast

Weet je niet wat je moet lunchen? Probeer deze avo toast! Snel, gemakkelijk en verantwoord!

Bekijk recept

POWER BALLS

POWER BALLS

Auteur: Herbalife Nutrition

Deze powerballen zijn klaar in enkele minuten en zijn een geweldige bron van eiwitten. Gewoon blitsen, mixen, rollen en in de koelkast zetten en je hebt een gezonde krachtpatser van een snack die klaar is om te gaan waar en wanneer je ook bent!

Bekijk recept

Herbalife Nutrition Scotch eggs

Herbalife Nutrition Scotch eggs

Auteur: Herbalife Nutrition

Probeer deze eiwitrijke Scoth Eggs eens, die zowel vegetarisch als Glutenvrij zijn deze Paasvakantie! Deze overheerlijke traktaties moeten met mate gegeten worden en als onderdeel van een goed uitgebalanceerd dieet.

Bekijk recept