Veggie Vezel Muffins

Deze hartige muffins zitten vol vezels en zijn een heerlijke snack voor als je nog even door moet.

Dit heb je nodig (6 personen)

  • 2 eetlepels Gourmet tomatenpoeder
  • 2 eetlepels meel
  • 3 eieren
  • 1 eiwit
  • ¼ paprika
  • 1 bosui
  • 1 tomaat
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • Peper, zout en chilipoeder naar wens

Voedingswaarden (per muffin)

  • 81 kcal
  • 3,8 g koolhydraten
  • 3,2 g vet
  • 6,1 g eiwit

Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Klop de eieren en het eiwit luchtig met een staafmixer en snijd de paprika en bosui. Snijd de tomaat door het midden en haal hier het vruchtvlees uit, anders worden de muffins te vochtig. Voeg de groenten, de Tomatensoep poeder, de kruiden en het bakpoeder toe aan de eieren. Roer dit door elkaar (met een spatel of lepel) tot één geheel. Verdeel het beslag over 6 muffinvormpjes en schuif ze vervolgens voor 25 minuten in de oven. Laat de muffins tot slot nog even afkoelen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Mokka Bananensplit

Mokka Bananensplit

Auteur: Herbalife Nutrition

Met deze lekkere verfrissende bananensplit kom jij de zomer wel door! Ben je van plan om ook nog een bootcamp te gaan doen in de zon? Neem deze proteïnebooster met 80mg cafeïne dan vooraf. Je zal zien dat je gaat als een raket!

Bekijk recept

Omelet met tomaat, halloumi en pesto

Omelet met tomaat, halloumi en pesto

Auteur: Rachel Allen

Verras jouw vader(figuur) dit weekend met een lekkere omelet op bed! Dit recept komt uit het HN kookboek en is dus heerlijk EN verantwoord.

Bekijk recept

Tri Blend Repen

Tri Blend Repen

Auteur: Herbalife Nutrition

Dit is een heel lekkere en leuke manier om Tri Blend Select in te zetten! Heel handig om mee te nemen als je een lange wandeling gaat maken. Fijne bijkomstigheid: het is in 'no time' bereid!

Bekijk recept