
Bosvruchten Cheesecake
Serveer deze heerlijke luchtige cheesecake als traktatie wanneer je iets te vieren hebt of als dessert na een diner met vrienden. De vrolijke bosvruchten versiering geeft een feestelijk tintje aan dit recept waar je je vingers bij aflikt!
Dit heb je nodig (8 personen)
- 2 scheppen F1 Frambozen & Blauwe bessen
- 1 schep Proteïne Drankmix (PDM)
- 12 dadels
- 2 el kokosolie
- 20 g pecannoten
- 6 el havermout
- 2 eieren
- 500 g magere kwark
Voedingswaarden (per taartpunt)
- 148 kcal
- 13,5 g koolhydraten
- 6,8 g vetten
- 9,3 g eiwitten
Recept
De Bodem: Ontpit de dadels en stop deze in een keukenmachine. Smelt de kokosolie in een pannetje. Voeg deze vervolgens aan de dadels toe, samen met de pecannoten en havermout. Mix dit tot één geheel. Leg een vel bakpapier op de bodem van een rond bakblik en verdeel hier de inhoud van de keukenmachine overheen. Druk dit vervolgens met je vingers aan tot dat die overal ongeveer gelijk is. Zet het bakblik in de koelkast zodat de bodem wat kan opstijven. Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C De Vulling: Kluts de eieren luchtig en voeg hier de magere kwark, de scheppen F1 Frambozen Blauwe bessen en PDM aan toe. Roer dit goed door elkaar tot één geheel. Haal het bakblik uit de koelkast en besmeer de zijkanten met wat gesmolten kokosolie. Giet het mengsel voor de cheesecake op de bodem en strijk dit glad met de achterkant van een lepel. Bak de cheesecake in 50 minuten af. Laat de cake tot slot afkoelen en bewaar hem in de koelkast!
Gerelateerd
Alle artikelen
Falafel met Paddenstoelensmaak
Deze heerlijke falafel kun je maken als tussendoortje om 16.00 uur of als onderdeel van een heerlijk vegetarische maaltijd, bijvoorbeeld in een salade of met brood (uit het Herbalife Nutrition kookboek).

Muffins met feta, dille en champignonsmaak
Behoefte aan verandering van je lunch? Ken jij de nieuwe hartige F1 al? Trakteer jezelf op de rijke, zachte en romige smaak van Paddenstoel & Kruiden van Formula 1 Hartig! We hebben een ideaal recept die ook nog eens makkelijk gemaakt is! Eetsmakelijk!

Feestelijke Tulbandcake
Moet jij het dessert maken tijdens het kerstdiner? Dan hebben wij het perfecte en ook nog eens verantwoorde recept! De Tulband is een symbool van de feestdagen geworden! Neem je tijd voor dit recept en je zult beloond worden met een cake die uitermate smaakvol is.