Bosvruchten Cheesecake

Serveer deze heerlijke luchtige cheesecake als traktatie wanneer je iets te vieren hebt of als dessert na een diner met vrienden. De vrolijke bosvruchten versiering geeft een feestelijk tintje aan dit recept waar je je vingers bij aflikt!

Dit heb je nodig (8 personen)

  • 2 scheppen F1 Frambozen & Blauwe bessen
  • 1 schep Proteïne Drankmix (PDM)
  • 12 dadels
  • 2 el kokosolie
  • 20 g pecannoten
  • 6 el havermout
  • 2 eieren
  • 500 g magere kwark

Voedingswaarden (per taartpunt)

  • 148 kcal
  • 13,5 g koolhydraten
  • 6,8 g vetten
  • 9,3 g eiwitten

Recept

De Bodem: Ontpit de dadels en stop deze in een keukenmachine. Smelt de kokosolie in een pannetje. Voeg deze vervolgens aan de dadels toe, samen met de pecannoten en havermout. Mix dit tot één geheel. Leg een vel bakpapier op de bodem van een rond bakblik en verdeel hier de inhoud van de keukenmachine overheen. Druk dit vervolgens met je vingers aan tot dat die overal ongeveer gelijk is. Zet het bakblik in de koelkast zodat de bodem wat kan opstijven. Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C De Vulling: Kluts de eieren luchtig en voeg hier de magere kwark, de scheppen F1 Frambozen Blauwe bessen en PDM aan toe. Roer dit goed door elkaar tot één geheel. Haal het bakblik uit de koelkast en besmeer de zijkanten met wat gesmolten kokosolie. Giet het mengsel voor de cheesecake op de bodem en strijk dit glad met de achterkant van een lepel. Bak de cheesecake in 50 minuten af. Laat de cake tot slot afkoelen en bewaar hem in de koelkast!

Gerelateerd

Alle artikelen
Oostenrijkse apfelschmarrn

Oostenrijkse apfelschmarrn

Auteur: Herbalife Nutrition

Voor veel mensen zou de aankomende weken in het teken van wintersport staan. Lekker de hele dag sportief met elkaar in de buitenlucht en als lunch of tussendoortje een heiße Schokolade en een bord apfelstrudel of Kaiserschmarrn bestellen. Gezien de huidige situatie moeten we helaas een seizoen overslaan. Maar niet getreurd! Met onze Oostenrijkse apfelschmarrn krijg je dat heerlijke wintersportgevoel binnen no-time op je eigen keukentafel! Guten Appetit!

Bekijk recept

Falafel met Paddenstoelensmaak

Falafel met Paddenstoelensmaak

Auteur: Herbalife Nutrition

Deze heerlijke falafel kun je maken als tussendoortje om 16.00 uur of als onderdeel van een heerlijk vegetarische maaltijd, bijvoorbeeld in een salade of met brood (uit het Herbalife Nutrition kookboek).

Bekijk recept

Muffins met feta, dille en champignonsmaak

Muffins met feta, dille en champignonsmaak

Auteur: Herbalife Nutrition

Behoefte aan verandering van je lunch? Ken jij de nieuwe hartige F1 al? Trakteer jezelf op de rijke, zachte en romige smaak van Paddenstoel & Kruiden van Formula 1 Hartig! We hebben een ideaal recept die ook nog eens makkelijk gemaakt is! Eetsmakelijk!

Bekijk recept