De Herbalife24 Liftoff Max Grapefruit Twist Spritz

Zomers genieten van een zonnige Grapefruit Twist Spritz!

Met dit frisse recept zet jij straks de meest overheerlijke Grapefruit Twist Spritz op tafel. Breng de zomer in huis met deze verantwoorde heerlijkheid. Een groot feest!

Dit heb je nodig (1 persoon)

  • 1 zakje Herbalife24 Liftoff Max Grapefruit Twist Flavoured
  • 1 kopje ijs
  • 1 kopje water
  • ½ limoen partje
  • 1 bessenspiesje (aardbei, kers en braambes)

Recept

1. Voeg het ijs in het glas. 2. Giet langzaam water over het ijs, knijp in een limoenpartje, voeg het zakje H24 Liftoff Max Grapefruit Twist Flavoured toe en roer lichtjes. 3. Garneer het glas met een bessenspiesje.

Gerelateerd

Alle artikelen
Fresh summer drink

Fresh summer drink

Auteur: Herbalife Nutrition

Dit is jouw reminder om gehydrateerd te blijven! Probeer dit fancy drankje voor jouw verfrissing!

Bekijk recept

Ijsthee drank citroen

Ijsthee drank citroen

Auteur: Herbalife Nutrition

Zoek jij voor tijdens of na het sporten een drankje wat je een hydratatie-boost geeft? Ga voor de ijsthee drank met citroen smaak!

Bekijk recept

De Gut Health Booster Pack

De Gut Health Booster Pack

Auteur: Herbalife Nutrition

Een goede werking van het immuunsysteem is ook gekoppeld aan de triljoenen darmbacteriën. Veranderingen in voeding, beweging en de samenstelling van het lichaam kunnen allemaal een effect hebben op de microbiota. De spijsverteringsfunctie kan ook afhankelijk zijn van de microbiota, met onevenwichtigheden die leiden tot veelvoorkomende symptomen zoals gasvorming, een opgeblazen gevoel of constipatie. Daarom is het belangrijk dat je goed voor je darmen zorgt. Prebiotica, probiotica, speciale gisten, uitgebalanceerde voeding en een gezonde en actieve levensstijl dragen allemaal bij aan het behoud van een gezond microbioom. De Gut Health Booster Pack bevat vier sterke producten die zijn bewezen door de wetenschap en die jou helpen je spijsverteringssysteem in evenwicht te houden. De Pack bevat prebiotica, probiotica, aloë vera en een speciaal gist, het wetenschappelijk bewezen ingrediënt EpiCor®. Je krijgt er een gratis branded Mini Mixer bij om deze producten tot een heerlijke ochtend-cocktail te mixen, die jou fit de dag door helpt!

Bekijk recept