De Zomer Op Tafel Koude champignonsoep

Levendig. Fris. Levendig. Deze gekoelde zomerse soep brengt een aantal serieuze smaken op jouw tafel. Dit recept bevat voedingssupplementen, overschrijd de dagelijkse dosis niet.

Dit heb je nodig De Zomer Op Tafel Koude champignonsoep (4 personen)

  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 100g sjalotten, gehakt
  • 250 g champignons, in stukjes gesneden
  • 750ml kippen- of groentebouillon
  • Peper en een teentje uitgeperste knoflook
  • 2 porties (52 g) Formule 1* Zoute maaltijd, champignon- en kruidensmaak
  • 2 zakjes (4g) Microbiotic Max voedingssupplement** (alternatief product 2 porties ( (12g) Personalized Protein Powder)

Voedingswaarden (Kcal: 171)

  • Eiwit: 9g
  • Vezels: 8g
  • Vet: 11g
  • Koolhydraten: 8g
  • Suikers: 3g

Recept

Giet de olijfolie in een sauspan op een middelhoog vuur. Voeg de gehakte sjalotten toe en breng op smaak met een beetje zout en peper. Roer om te mengen, draai het vuur laag en bak de sjalotten, afgedekt met een deksel, in 7-8 minuten gaar. Voeg de fijngehakte champignons toe (ze kunnen in een keukenmachine worden fijngehakt) en kook ze samen met de sjalotten 8-10 minuten op een laag tot middelhoog vuur tot ze goed gaar zijn. Voeg nu de bouillon toe en breng het geheel aan de kook, laat het 20 minuten zachtjes koken, neem dan van het vuur en laat het afkoelen. Zodra de soep is afgekoeld, giet u hem door een zeef, klopt u er het Formule 1-kruidenmeel door en vervolgens roert u er voorzichtig de Microbiotic Max door, en brengt u hem op smaak. Om te serveren, giet de soep in koude kommen en top af met een klodder natuurlijke yoghurt en een goede strooi van gebroken eiwit chips!

Gerelateerd

Alle artikelen
Linzensoep

Linzensoep

Auteur: Herbalife Nutrition

Deze hartige soep is een goede bron van vezels en proteïnen met een rijke, diepe smaak. Geniet ervan met een paar sneetjes geroosterd roggebrood of proteïnebrood.

Bekijk recept

25 oktober Pastadag! Ontdek deze overheerlijke pasta!

25 oktober Pastadag! Ontdek deze overheerlijke pasta!

Auteur: Herbalife Nutrition

Vandaag is het pastadag! Met deze heerlijke #tomaat #aspergepasta tover je een fantastische pasta op tafel! Mocht het geen seizoen zijn voor witte asperges dan kun je ze vervangen voor groene asperges. Wil je de pasta vervangen voor een meer verantwoorde variant? Probeer dan eens de courget vorm genaamd courghetti!

Bekijk recept

De Zomer Op Tafel Zomerse Wraps

De Zomer Op Tafel Zomerse Wraps

Auteur: Herbalife Nutrition

Reza maakt speciaal vandaag voor De Zomer Op Tafel, zomerse wraps! Deze wraps zijn heerlijk als lunch en met wat extra toppings zijn ze ook ideaal om 's avonds te eten. Het recept is niet ingewikkeld en super snel gemaakt. Wil jij verantwoord en lekker eten? En houd je daarnaast ook nog van een snelle bereiding? Dan moet je zeker deze wraps proberen! Voeg naast de wraps nog wat proteïne chips toe in de smaak barbecue of sour cream & onion voor een crispy bite! Enjoy!

Bekijk recept