Fase 2 Estrella Optie 1

De Zomer Op Tafel Wortel & Tahini schijven

Estrella van Toor maakt speciaal vandaag voor De Zomer Op Tafel wortel- tahini schijven met een overheerlijke tahini saus! Deze schijven kun je van te voren bereiden en later op de dag in de pan bakken of gezellig op de BBQ roosteren. De Formula 1 hartige paddenstoel en kruiden zorgt voor een heerlijke smaak en bevat 19 gram proteïne, 25 vitamines & mineralen en 5 gram vezels. De PPP die Estrella toevoegt is goed voor de spieropbouw en zorgt ervoor dat de schijven niet uit elkaar vallen. Enjoy!

Dit heb je nodig De Zomer Op Tafel Wortel & Tahini schijven (4 personen)

  • F1 Hartige paddenstoel en kruiden
  • PPP
  • 150 gram geraspte wortel
  • 50 gram sjalotjes of rode ui
  • 1 knoflookteen
  • 60 gram tahini pasta
  • 2 theelepels koriander of peterselie
  • 1 theelepel komijn
  • Zout en peper (optioneel)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Voor de saus
  • 80 gram tahini pasta
  • 20 gram warm water
  • 1 theelepel citroen
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Halve theelepel komijn
  • Zout en peper
  • Speldbroodjes
  • Avocado slices
  • Ruccola

Voedingswaarden (4)

  • 326 Kcal
  • 11gram proteïne
  • 4 gram vezels
  • 28 gram vet
  • 7 gram koolhydraten
  • 5 gram suiker
Carrot and Tahini Patties

Recept

Om de pasteitjes te maken, doe alle ingrediënten in een kom en roer goed om te mengen. Breng op smaak met peper en zout. Vorm tot pasteitjes. Je kunt, als je wilt, de pasteitjes in sesamzaadjes gooien, zodat ze aan beide kanten bedekt zijn met de zaadjes, dit geeft een heerlijke crunch aan de pasteitjes als ze gaar zijn. De pasteitjes kunnen direct worden gebakken of ze kunnen in de koelkast worden geplaatst, afgedekt en later op de dag worden gebakken. Ze kunnen ook worden ingevroren! Als je ze op de barbecue wilt bakken, smeer ze dan in met olijfolie voordat je ze op de hete grills legt. Bak de pasteitjes in een koekenpan met de 2 eetlepels olijfolie op middelhoog vuur tot ze aan de ene kant goudbruin zijn, draai ze dan om naar de andere kant en bak ze goudbruin. Ze hebben aan beide kanten ongeveer 3-4 minuten nodig om te koken. Om de Tahinisaus te maken, doe je de tahini, het water, het citroensap, de honing, het paprikapoeder, de komijn, het zout en de peper in een kom en meng je goed, waarbij je de kruiden naar wens aanpast. Breng de saus over in een kleine kom en zet opzij. Besmeer elk burgerbroodje (indien gebruikt) met 1 eetlepel tahinisaus, een paar rucolablaadjes, een paar plakjes avocado en 1 burgerpasteitje.

Gerelateerd

Alle artikelen
Avo toast

Avo toast

Weet je niet wat je moet lunchen? Probeer deze avo toast! Snel, gemakkelijk en verantwoord!

Bekijk recept

Herbalife Nutrition Scotch eggs

Herbalife Nutrition Scotch eggs

Auteur: Herbalife Nutrition

Probeer deze eiwitrijke Scoth Eggs eens, die zowel vegetarisch als Glutenvrij zijn deze Paasvakantie! Deze overheerlijke traktaties moeten met mate gegeten worden en als onderdeel van een goed uitgebalanceerd dieet.

Bekijk recept

Een monstertraining voltooid? Vervolg met deze gezonde, eiwitrijke omelet

Een monstertraining voltooid? Vervolg met deze gezonde, eiwitrijke omelet

Gemaakt met gepersonaliseerd eiwitpoeder, spinazie, eiwitten, Griekse yoghurt en chiazaden, het is rijk aan eiwitten EN smaak.

Bekijk recept